Finantare

În afară de ofertele de finanţare prin programele „Prima Casă” sau „A doua casă”, poţi deveni membru al comunităţii Breazu Rezidenţial apelând la creditul imobiliar clasic oferit de bănci.

Prin intermediul creditului imobiliar sau ipotecar, devii proprietar la Breazu Rezidenţial, garanţia fiind reprezentată de vila sau apartamentul ipotecate în favoarea băncii.

Fără a mai fi constrâns de istoricul proprietăţilor imobiliare sau de vârstă, oferta bancară este una mai mult decât tentantă, cu dobânzi care pornesc de la 5-6% pe an. Perioada de creditare porneşte de la 6 luni la 35 de ani, iar vârsta contractantului poate ajunge şi până la 70 de ani, în funcţie de venit şi garanţiile depuse. De asemenea, prin creditul imobiliar nu mai eşti constrâns de un anumit plafon al împrumutului, suma acordată de bancă pornind de la 5.000 la 400.00 de euro.

Avansul practicat de bănci pornește de la 10-15%, în funcţie de moneda în care se doreşte creditarea (lei sau euro), clientul având posibilitatea de a opta pentru o dobândă fixă au variabilă, la sold, în funcţie de indicii ROBOR sau EURIBOR.

Veniturile acceptate sunt cele standard aplicate de bănci pentru acest produs, constând în salarii, pensii, drepturi de autor, rente viagere, dividende sau activități independente.

De asemenea, în cazul în care veniturile proprii nu acoperă valoarea ratei, contractantul poate veni cu garanţii suplimentare sau apela la un co-împrumutator.

Breazu Rezidenţial poate reprezenta nu doar oaza ta de liniște, ci şi o investiţie sigură, într-o zonă aflată în plină dezvoltare.

Prima ta casă poate fi chiar la complexul Breazu Rezidențial, în condiții de finanțare mai mult decât avantajoase.

Prima facilitate a acestui program este dată de faptul că statul garantează 50% din împrumutul acordat de bancă, facilitând astfel procesul de creditare, prin asumarea unei cote substanțiale din riscuri.

Conceput inițial pentru tineri, programul a devenit extrem de flexibil. Astăzi, poți achiziționa case și apartamente prin Prima Casă indiferent de limita de vârstă, prima condiție fiind nedeținerea în proprietate a unei locuințe prin acest program sau nedeținerea unui apartament cu suprafața mai mare de 50 mp, dobândit în orice alt mod decât prin Prima Casă.

Valoarea acordată prin creditul Prima Casă este de 57.000 de euro (echivalent lei) pentru achiziția unei locuințe finalizate sau de 65.500 euro (echivalent lei) pentru construcțiile noi, în condițiile deținerii unui avans de minimum 5%. Pot beneficia de credit atât cetățenii români, cât și cei străini.

Perioada de creditare este cuprinsă între 10 și 30 de ani, iar veniturile acceptate sunt cele standard aplicate de bănci pentru acest produs, constând în salarii, pensii, drepturi de autor, dividende sau activități independente.

Oaza ta de liniște este acum disponibilă  prin programul Prima Casă.

Pentru o ofertă completă de finanțare, vizitează acum Breazu Rezidențial sau contactează consultanții noștri.

Ai deja o locuința în proprietate și simți că ai nevoie de un spațiu mai generos pentru tine și familia ta? Breazu Rezidențial îți oferă acum posibilitatea achiziției de vile și apartamente la prețuri avantajoase, prin programul guvernamental A Doua Casă.

Condițiile de creditare sunt aproximativ aceleași ca la Prima Casă, marea noutate constând în aceea că permite proprietarilor care dețin deja un imobil să își poată achiziționa unul nou, cu condiția vânzării primului.

Această condiție oferă un plus de flexibilitate cumpărătorului, care beneficiază astfel de avantajul obținerii unui credit avantajos, garantat în proporție de 50% de stat.

Plafonul maxim de creditare a fost stabilit la 60.000 de euro, însă achiziția unui apartament sau a unei vile nou construite nu reprezintă o problemă în cazul în care cumpărătorul deține diferența de sumă.

Una dintre principalele condiții este ca locuința achiziționată sau construită inițial în cadrul Programului Prima Casă să fie vândută până la dată încheierii contractului de vânzare-cumpărare a noii locuințe, cu lichidarea creditului acordat inițial.

Condițiile de creditare luate în calcul sunt aceleași cu cele practicate deja de bănci, respectiv avans minim de 5% și venituri provenind din salarii, pensii, rente viagere, dividende, drepturi de autor sau activități independente.

Pentru o ofertă completă de creditare prin Programul A Două Casă, dar și pentru prezentarea celorlalte oferte de finanțare, vizitează acum Breazu Rezidențial sau contactează consultanții noștri.

Breazu Rezidențial vine în întâmpinarea ta cu oferte tentante la plata cash a vilelor și apartamentelor din cadrul complexului.

Poți beneficia de până la 5% reducere dacă vei achita cash.

Construcțiile și finisajele interioare sunt oferite clienților la alb, cu cele mai moderne finisaje și dotări, inclusiv centrala termică cu tot ceea ce ține de terminale termice, electrice și sanitare (spre exemplu: corpuri iluminate, prize, instalații, WC, chiuvetă), gresia, parchetul, ușile și perdelele.

Preţul nu include TVA iar tu vei plăti doar preţul fără TVA deoarece orice construcție se poate vinde fără TVA după luna decembrie a anului următor de la recepția finală sau luna decembrie a anului următor achiziționării.
Şi tu vei putea revinde fără TVA în aceleași condiții dacă vei dori să faci acest lucru la un moment dat.

O investiție sigură, într-o oază de liniște, este acum la îndemână ta.

Ia legătura acum cu un consultant de vânzări al Breazu Rezidențial, pentru a intra în posesia celei mai avantajoase oferte de preț existente la acest moment pe piața ansamblurilor imobiliare din Iași.

Achită prin rate la dezvoltator și poți beneficia de până la 3% discount pentru avans 50% din valoarea apartamentului, sau plătește 20% avans cu rate timp de 10 ani.

Contactează-ne pentru oferta completă!