fbpx

AVANTAJELE RATELOR DIRECT LA DEZVOLTATOR

Nu departe de oraș, cu acces facil prin trei căi rutiere asfaltate, Complexul Breazu Rezidenţial îţi pune la dispoziţie noi apartamente la cheie în construcţii de tip vilă, situate într-un cadru natural superb, ferit de poluarea și agitația urbană.

Povestea noastră a început în urmă cu aproximativ doi ani, mizând pe necesitatea tot mai mare a ieşenilor de a alerga spre zonele cu aer curat de la marginea oraşului. Astfel, s-a născut ideea construirii unui complex de vile cu o arhitectură modernă, inspirată din stilul mediteranean, în care acoperişurile cu terasă îţi dau posibilitatea să te bucuri de soare şi să exploatezi la maximum spaţiul construit pe care îl ai la dispoziţie.

Un set complet de avantaje pentru tine

În ciuda distanţei scurte faţă de Iaşi şi a celor trei căi rutiere – prin Copou, Păcurari şi Leţcani – care te pot conecta în doar câteva minute cu marile complexuri comerciale, cu Universitatea, cu şcoala copiilor sau cu Spitatul Parhon situat la doar 5 minute distanță de parcurs cu mașina față de cartier, Breazu Rezidenţial oferă ocupanţilor săi toate condiţiile unui adevărat cartier, în care să beneficiezi de cât mai multe facilităţi pentru confortul sau siguranţa ta şi a familiei.

Complexul de vile este situat într-o zonă curată, asfaltată, în care accesul autoturismelor este autorizat doar pentru riverani. De asemenea cartierul este acoperit de camere video, astfel încât, copiii tăi se pot distra în linişte şi feriţi de orice pericole în spaţiile de joacă special amenajate, în vreme ce amatorii de sport se pot bucura de spaţiul verde şi aerul curat pentru practicarea joggingului, drumeţiilor sau ciclismului.

Rate la dezvoltator – Cea mai benefică modalitate de plată

În majoritatea cazurilor te poți întâlni cu diferite obstacole majore atunci când vine vorba de achiziționarea unei noi locuințe. Cel mai adesea, banca nu-ți oferă sprijinul necesar pentru nevoile tale din motive precum: imposiblitatea de a declara veniturile înregistrate în acte, buget insuficient pentru un credit bancar, comision prea mare etc.

Breazu Rezidențial îți oferă cea mai avantajoasă modalitate de cumpărare, anume: Rate direct la dezvoltator. Cu această rară oportunitate, poți face plata direct la proprietar cu 0% comision, fără actele și cerințele limitate pe care ți le cere banca.

Prin plata unui avans de 10-15% din valoarea investiției, beneficiezi de cea mai bună ofertă la ora actuală de pe piață. Pentru că Breazu Rezidențial mizează pe încrederea reciprocă dintre vânzător și cumpărător, dar și pe garanția asumării de ambele părți a unui contract de finanțare, locuința de vis poate fi a ta oricând, fiind nevoie doar de minimul birocratic.

Prin pachetul de beneficii pus la dispoziţie, Breazu Rezidenţial oferă clienţilor săi toate ingredientele unui trai civilizat, aproape de natură. Investiţiile făcute ne detaşează net de alte complexuri rezidenţiale de acest gen existente la ora actuală pe piaţă. Într-un cuvânt, la Breazu Rezidenţial poţi spune cu adevărat că detaliile fac diferenţa.

Fă-ne o vizită şi te vei convinge!

Completează un formular de vizită direct de pe site-ul nostru sau poți lua legătura cu unul dintre consultanţii noştri în vânzări pentru o vizită la unul dintre apartamentele dorite şi alcătuirea celei mai avantajoase oferte pentru tine.

Telefon: 0757.904.904

E-mail: contact@breazu.ro

Facebook: BreazuRezidential

Site: www.breazu.ro

About the Author

contact@breazu.ro

Related Post

Submit a Review

Display Name

Email

Title

Message