fbpx

AVANTAJE PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA

Dorul de casă, de familie, de oameni dragi sau întemeierea unei afaceri în țara natală sunt doar câteva dintre multe alte motive pentru care dorești să revii pe tărâm românesc.

Cu toții știm cât de greu îți este acolo unde te afli, că îți propui ca în viitorul apropiat să te întorci acasă, pe pământul de care aparții, la amintirile care te leagă de locurile din care ai plecat sau la oamenii dragi. Este cunoscut faptul că toate sacrificiile pe care a trebuit să le înduri te-au împins la multe greutăți de suportat, ca urmare va veni momentul în care dorești să elimini greutatea acumulată pe umeri din pricina distanței sau a traiului printre străini.

Te gândești să se întorci în țară cu gândul să-ți lansezi o afacere pe baza veniturilor acumulate în străinătate, sau te gândești să-ți întemeiezi o familie, toate acestea duc la un singur cuvânt: “acasă”.

“Ți-ai asigurat finanțarea unei case.”

Din nefericire, în țară nu toate persoanele au posibilitatea achiziționării unei case. Așadar, ca mulți alții, ai decis să pleci în străinătate cu scopul precis de a strânge bani necesari pentru a îți asigura viitorul tău și al familiei tale, cumpărând casa mult dorită.

Ansamblul Breazu Rezidențial pune la dispoziția ta noi locuințe de înaltă calitate în stil mediteranean, la marginea pădurii, unde te poți bucura de aerul curat, liniștea și priveliștea naturii în fiecare zi.

“Veniturile înregistrate în acte nu sunt suficiente”

Pentru tine, un obstacol major întâlnit atunci când vine vorba de achiziționarea casei, este reprezentat de faptul că veniturile din acte nu te avantajează să apelezi la un credit bancar.

Complexul Breazu Rezidențial îți oferă șansa de achiziționare prin rate direct la dezvoltator cu 0% comision. Optând pentru această modalitate de plată, vei scăpa de preocuparea actelor și a băncii.

“Investește din timp ca să ai unde locui atunci când te intorci acasă”

O altă opțiune pentru tine, dacă ai probleme cu veniturile înregistrate în acte, este asigurarea locuinței din timp prin rate direct la dezvoltator, în timp ce te poți întoarce să-ți reiei munca din afara graniței, cu posibilitatea să oferi în chirie apartamentul în tot acest timp.

“Banii se cheltuie repede”
Cum vin banii, mai repede de atât pleacă. Economisește, strânge bănuț cu bănuț, și poți beneficia de oportunitatea achiziționării unui apartament cu plată Cash la prețuri mai avantajoase.

Fă-ne o vizită şi te vei convinge!

Completează un formular de vizită direct de pe site-ul nostru sau poți lua legătura cu unul dintre consultanţii noştri în vânzări pentru o vizită la unul dintre apartamentele dorite şi alcătuirea celei mai avantajoase oferte pentru tine.

Telefon: 0757.904.904

E-mail: contact@breazu.ro

Facebook: BreazuRezidential

Site: www.breazu.ro

“Pentru oaza ta de liniște, alege Breazu!”

About the Author

contact@breazu.ro

Related Post

Submit a Review

Display Name

Email

Title

Message